Smokey sound

arrangementet ble avsluttet

Smokey sound

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

29 Januar 2022

Beskrivelse

Smokie-kveld med Smokey Sound. Bandet leverer Smokielåter som If You Think You Know How to Love Me, Don't Play Your Rock'n Roll to Me, Lay Back in the Arms of Someone, Living Next Door to Alice m.fl.
Bandet er kjent for å skape god stemning og høy festfaktor. Vokalist Øivind Strand er en av Norges beste på å synge Smokielåter, en grunn til at gruppa tok navnet Smokey Sound
.
Smokey Sound har et stort repertoar og spiller i tillegg coverlåter av Pink Floyd, ZZ-Top, Billy Idol, CC Cowboys, Dum Dum Boys, Chris Norman, Thin Lizzy, The Doors, David Bowie mm.
Link til video:
https://www.youtube.com/watch?v=Dez6_4n0nSQ
https://www.youtube.com/watch?v=xpkeqDKNOJ4

Lokale

Kullebunden Spiseri Kullebunden Spiseri, Jan Baalsruds plass 5, 1410 Kolbotn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.