Slapp av og spis! - foredrag med Christian Bitz

17. April 2018, 19:00 - 21:00

Asker Kulturhus, Strøket 15A, 1383 Asker

Slapp av og spis!

Våren er høysesongen for sunne intensjoner - og helseforvirring! Hvor begynner du og hva skal du tro på, når mediene og eksperter går i spinn over tarmbakterier, økologi, fedmegener, super food, vegetarkost, bæredyktighet og skreddersydde dietter… hvor mye betyr slikt for deg og din helse? Og er det mulig å spise et måltid uten følelse av at du gjør noe galt?

Bitz setter den nyeste kunnskapen i perspektiv, og serverer den så den kan forstås og gjelde for alle - uavhengig av kjønn og alder. Samtidig utfordrer han myten om at vi alle skal være like sunne eller bli sunne på samme måte. Tvert imot er vi alle skapt annerledes og bør ikke prioritere likt. Vi må lære at det finnes flere tilnærminger til helse.I stedet for å peke på feil er det på tide å bygge bro over gapet mellom all helseviten som vi hver dag forholder oss til.

Denne kvelden vil gi deg ny kunnskap og gjøre deg bedre til å sortere kunnskapen. Det gir deg trygghet og verktøy for å finne din egen balanse, slik at du kan være så sunn som du vil - på din måte. Uten dårlig samvittighet. Og uten å føle at hvert måltid må møte alle mulige og umulige helsemessige idealer.

--------------------------------------------------------------------------------------

Christian Bitz er 40 år gammel, far til to jenter og bor sammen med kjæresten Lisette, som også har to døtre. Han studerte cand.scient i menneskelig ernæring og har vært vert og ekspert på flere TV-programmer på helse. Han er fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg sykehus og har utgitt 10 bøker i inn-og utland.

I 10 år har Christian holdt foredrag over hele Danmark. Nå er han aktuell med foredraget "Slapp av og spis". Forelesningen er basert på solid vitenskapelig forskning blandet med Christians nysgjerrighet og åpenhet mot alternative tilnærminger til helse.

Billett

Stengt