skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Slapp av og spis! - foredrag med Christian Bitz

Arrangementet ble avlyst

Slapp av og spis! - foredrag med Christian Bitz

Fra 365,00 NOK

Sted

Dato

17. April 2018, 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Slapp av og spis!

Våren er høysesongen for sunne intensjoner - og helseforvirring! Hvor begynner du og hva skal du tro på, når mediene og eksperter går i spinn over tarmbakterier, økologi, fedmegener, super food, vegetarkost, bæredyktighet og skreddersydde dietter… hvor mye betyr slikt for deg og din helse? Og er det mulig å spise et måltid uten følelse av at du gjør noe galt?

Bitz setter den nyeste kunnskapen i perspektiv, og serverer den så den kan forstås og gjelde for alle - uavhengig av kjønn og alder. Samtidig utfordrer han myten om at vi alle skal være like sunne eller bli sunne på samme måte. Tvert imot er vi alle skapt annerledes og bør ikke prioritere likt. Vi må lære at det finnes flere tilnærminger til helse.I stedet for å peke på feil er det på tide å bygge bro over gapet mellom all helseviten som vi hver dag forholder oss til.

Denne kvelden vil gi deg ny kunnskap og gjøre deg bedre til å sortere kunnskapen. Det gir deg trygghet og verktøy for å finne din egen balanse, slik at du kan være så sunn som du vil - på din måte. Uten dårlig samvittighet. Og uten å føle at hvert måltid må møte alle mulige og umulige helsemessige idealer.

--------------------------------------------------------------------------------------

Christian Bitz er 40 år gammel, far til to jenter og bor sammen med kjæresten Lisette, som også har to døtre. Han studerte cand.scient i menneskelig ernæring og har vært vert og ekspert på flere TV-programmer på helse. Han er fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg sykehus og har utgitt 10 bøker i inn-og utland.

I 10 år har Christian holdt foredrag over hele Danmark. Nå er han aktuell med foredraget "Slapp av og spis". Forelesningen er basert på solid vitenskapelig forskning blandet med Christians nysgjerrighet og åpenhet mot alternative tilnærminger til helse.

Arrangør

Er du også fan av foredrag? Atikko arrangerer spennende og tidsaktuelle foredrag over hele Norge. Les mer om våre eventer , meld deg på og inviter vennene dine til å bli med. Følg også vår facebookside - ( fb.me/atikkonorway )

Lokale

Asker Kulturhus Asker Kulturhus, Strøket 15A, 1383 Asker

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer