skip to main content

Sjømaktseminaret 2024

Sjømaktseminaret 2024

Fra 1,950,00 NOK

Sted

Dato

19. September 2024, 09:00 - 20. September 2024, 15:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Bli med på Sjømaktseminaret 2024. Krig i Europa, er vi klare?

Det faglige programmet er under utvikling. Følg med på www.sms1835.no

Vi kan love forelesere på høyt nivå og tematisk innretning som reflektere den økte fokus på forsvarssaken generelt og det maritime domenet spesielt.

Merk at det er to billetter:

 1. Pakke 1: Inneholder to dagers seminar med lunsj og møtekaffe begge dager. 
 2. Pakke 2: Inneholder to dagers seminar med lunsj og møtekaffe begge dager samt festmiddag i Håkonshallen.

Arrangør

Sjømilitære Samfund er en aktiv og ideell faglig organisasjon som ble stiftet i 1835. Foranledningen var debatten omkring Flåteplanen av 1835.

Lokale

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, Dreggsallmenningen 1, 5003 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer