Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Sjamansk Healingvandring

arrangementet ble avsluttet

Sjamansk Healingvandring

Fra 4,990,00 NOK

Sted

Dato

20. September 2023, 19:00 - 24. September 2023, 16:00

Beskrivelse

Divine Energy/ Kjell Roger Olsen og Nordstjerna Barneyoga inviterer til Sjamansk Healingvandring

For å leve et bedre liv trenger du å bli bedre. For å bli bedre behøver du å forstå hva som gjør at du er du.

Underbevisstheten din styrer ca 95% av livet ditt, og sammenlignet med andre kan det virke som at de har trukket et bedre lodd i livet enn du. De virker lykkeligere og mer fremgangsrik, men fakta er at de har en annen underbevisst programmering. De har andre overbevisninger og et annet syn på livets utfordringer, hvilket skaper en annen opplevelse av virkeligheten for dem.

Vær nysgjerrig på dine programmeringer, det som gjør at du opplever livet på din måte. Hva er det i deg som gjør at livet ditt utfolder seg som det gjør, og hva kan forandre det? Hvis noe ikke er som du ser det, hvordan kan det være da?
Åpne opp for å gi slipp på det som ikke fungerer og ta inn ny kunnskap som er i harmoni med den du egentlig er.

På en Sjamansk Healingvandring lærer du å ta hjelp av naturen for å løse opp i dine indre blokkeringer. Du tillater fysiske, mentale og emosjonelle utfordringer å komme til uttrykk når du går, og du lar naturen hjelpe deg å gi slipp.Du lytter innover, men er også observant på det som skjer rundt deg. Hva forteller insekter og dyr? Hvilke planter formidler informasjon til deg? Hva vekker følelser i deg?

La Nord-norsk natur på sitt vakreste vise deg veien gjennom den labyrinten som er du, samtidig som turen gir deg fysisk og mentalt påfyll.

Årets siste vandring går over 4 dager i lett terreng så du behøver ikke være topptrimmet fjellvandrer for å være med. Etappene er lagt opp med god tid til den indre jobben så vel som å nyte utsikten og drikke kaffe, og alle kan bruke den tiden de trenger for å komme frem.

Å gå sakte eller å måtte vente er to av opplevelsene vi skal jobbe med underveis, så du trenger ikke å være redd for at du ikke passer inn.

Vi overnatter 2 netter i bu/telt og en natt på hytte der det blir mulighet for badstu og bad i fjellvann. Her lager vi også en felles middag.

Velkommen til en vandring inn i deg selv 2.0

Hvor fantastisk kan livet ditt være?

www.divineenergy.no www.nordstjernabarneyoga.com


Eventuell overnatting ved ankomst og før avreise kommer i tillegg og kan bookes hos https://www.ballangen-camping.... Oppgi at du ønsker å bo på Pippira Siida

Arrangør

Healing og transformasjon. -Kurs -Veiledning -Behandlinger

Lokale

Pippira Siida AS, Gnr 56 Bnr 47 Kalvås, 8540 Ballangen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer