skip to main content

Sip'n Paint Pitstop edition

Sip'n Paint Pitstop edition

Fra 349,00 NOK

Sted

Dato

8. Juni 2024, 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Sip'n Paint Pitstop Edition er her! Denne gangen maler vi et bilrelatert motiv, så ta med deg dine venner og bli med på en morsom og kreativ dag. Vi anbefaler å være tidlig ute med påmeldingen da plassene fylles raskt.

📅 Dato: lørdag 08. juni 2024

🕒 Tidspunkt: Kl. 14:00 - 16:00

Pris: 349,- per deltaker (inkluderer alt nødvendig utstyr) Drikke må kjøpes på stedet.

På Sip'n Paint-kvelden med David kan du forvente:

🎨 To timer med kreativ maling i en sosial og avslappet atmosfære. 

🖌️ Veiledning av David, en av våre dyktige kunstnere og finalist fra Portretmesterskapet på NRK! 

🌟 Ingen tidligere kunsterfaring nødvendig – David hjelper deg trinn for trinn, slik at du kan lage et fantastisk kunstverk som du stolt kan ta med hjem.

KOBBL-medlemmer får 10% rabatt, og bedrifter kan kontakte oss for å få tilsendt faktura.

Nyt kvelden med god stemning, herlige mennesker og ta med deg ditt eget kunstverk hjem – et minne fra en kveld du alltid vil huske.

Så ta med deg dine kjære, eller kom alene og bli kjent med nye venner, og la kreativiteten blomstre sammen med David fra Portretmesterskapet! Billettene er begrenset, så vær rask med å sikre din plass.

Vi ser frem til å dele en kreativ kveld med deg på 5.Etage – der kunst, moro og inspirasjon møtes! 🎨🍷

2 / 3

Arrangør

Vi tar vare på deg!

Vi hjelper deg å legge til rette for at ditt arrangment skal bli en størst mulig suksess for både deg og dine gjester. Sammen finner vi gode løsninger innen servering, borddekking, underholdning og annet.

Vårt mål er at ditt arrangement skal bli en fantastisk og minneverdig opplevelse.

Lokale

5.Etage, Rådhusgata 2, 2212 Kongsvinger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer