Sildajazzen på Mackkjelleren

Sildajazzen på Mackkjelleren

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

11. August 2022, 21:00 - 14. August 2022, 03:00

Beskrivelse

Det er tid for litt Sildajazz på Mackkjelleren! 

På Macken blir det 6 manns band med 3 blåsere, trommer bass og gitar. Det blir roots, blues og rock`n roll torsdag-lørdag.

Roger Handeland har mer enn 20 års erfaring som musiker og artist. Foruten å gi ut egen musikk har han gjort en rekke konserter og opptredener på ulike steder, i ulike anledninger og i mange sjangere (blues, bluegrass, pop, rock, roots, rock’n roll etc.). Hans tolkning av Tom Waits og Bruce Springsteen er møtt med stor begeistring blant publikum.

Roger har en karakteristisk og unik stemme i kombinasjon med en varm og nær kontakt med sitt publikum.

I de fleste anledninger stiller Roger med band, stort eller lite avhengig av anledningen.

Sildajazz på mack kjelleren blir det 6 manns band med 3 blåsere, trommer bass og gitar. Det blir roots, blues og rock`n roll.


Roger Handeland: bass og vokal

Jon Ørnes: gitar

Aage Halleland: trommer

Ellen Huse: trombone

Yngve Milje trompet

Karl Christian Grønhaug: saksofon

Dørene åpner kl 12.00-03.00
ID 20 år

Vi ses på Macken

Lokale

Mackkjelleren Mackkjelleren, Smedasundet 89, 5527 Haugesund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.