Sigrun Loe Sparboe - KONSERT

Sigrun Loe Sparboe - KONSERT

Billetter fra 280,00 NOK

Sted

Dato

11. Februar 2023, 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Sigrun Loe Sparboe er en låtskriver og sanger fra Harstad som høster strålende kritikk der hun holder sine konserter. Hun har sluppet flere soloalbum og terningkastene viser at dette er bra saker!

Låtene, som ofte er i visesang sjangeren, er varme og utrolig beroligende, ikke minst på grunn av en stemme som kommer fra en person med en unik tilstedeværelse som Anders Ekelund i Musikknyheter uttrykker det.

At vi skal få ho Sigrun på besøk til Haukland ungdomshus er en stor ære og glede. Vi vet at mange setter pris på denne typen musikk og har derfor jobbet litt ekstra for å få henne hit ned til Lofoten og oss.

Konserten avholdes lørdag 11. februar kl 19:30, men vi åpner dørene kl 18:30 slik at man kan finne seg en god plass, samt få litt enkel servering.

Arrangør

Vestresand og omegn grendelag drifter bygdas store forsamlingshus - Haukland ungdomshus. Et staslig lokale hvor det avholdes konserter, bryllup, lokale arrangementer, bursdager m.m.
Bygda ligger i Vestvågøy kommune helt ute i havgapet og har i all tid vært en stor fiskeribygd.

Lokale

Haukland Ungdomshus Vestresand, Haverringen 132, 8360 Bøstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.