Gå til hovedinnhold

Sesongkort Glittersjå Fjellgård

Sesongkort Glittersjå Fjellgård

Fra 450,00 NOK

Sted

Dato

22. Juni 2024, 11:00 - 1. September 2024, 17:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Sesongkort for Glittersjå fjellgård AS 

Arrangør

Blant dyr og troll på Glittersjå Fjellgård

Glittersjå Fjellgård ligger på 760 moh på solsiden av Murudalen, ved foten av Jotunheimen og med en himmelsk utsikt til selveste Glittertind. Vi har en egen elgfamilie som gjestene våre kan være med å mate og hilse på. Den store elgoksen heter Jotun, og to nye elgkalver ble født i slutten av mai år. Vi har også en liten reinsdyrfamilie, geit og sau, ponnier, hvite gjeterhunder (barnas favoritter), harer, kaniner, gjess og flere andre dyr som små og store kan møte og kose med. 

På Trollhaugen kan du møte selveste Urtrollet, besøke Trollgalleriet eller du ta deg en spennende tur gjennom Trollstien.

Publikumsområdet på Glittersjå er på over 100 mål og det mye rom for lek og moro for både dyr og mennesker.

Vi har vår egen lille gårdskafé hvor vi serverer hjemmebakte kaker, påsmurte rundstykker og nystekte vafler av gårdens egne egg.

Velkommen til åpen gård fra 22. juni kl 11.00–17.00.

Lokale

Glittersjå Fjellgård AS, Sjolivegen 2336, 2676 Heidal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer