Sensommerkonsert #1 UTSOLGT

arrangementet ble avsluttet

Sensommerkonsert #1 UTSOLGT

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

26. September 2021, 14:00 - 15:00

Beskrivelse

Denne konserten er utsolgt. Det fins fortsatt ledige biletter til konserten som starter 16:00. 
Her finner du de: https://billetto.no/e/sensomme...


Vi ønsker velkommen til klassisk konsert i Holmsbu Kunstmuseum (tidl. Holmsbu Billedgalleri) på sesongens siste åpningsdag.

Billetter
Pga redusert kapasitet i lokalet med hensyn til smittevern, må billetter reserveres på forhånd. 

Pris: Ord.300kr / venneforening 200kr / student 150kr / barn u 12 år gratis

Medvirkende:
Tone Braaten (sopran), Birgitte Stærnes (fiolin), Lotte Hellstrøm Hestad (fiolin), Arvid Resare (Bratsj), Sophia Hugo Cabo (cello). Produsent: Sverker Rundqvist.

Dørene åpner 13:30.

For spørsmål om konserten eller booking, maile sverker.rundqvist@me.com

Med tekst og musikk tar vi dere med på en reise fra sommer til høst. En stemningsfull konsert med musikk fra Bach, via svenske folkelåter til norske Sommerfeldt fremført av et knippe fantastiske musikere. Det vil også bli anledning til å se seg om i det vakre museet.

Lokale

Holmsbu billedgalleri Holmsbu billedgalleri, Tillaløkka 1, 3484 Holmsbu

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.