Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

SEMIFINALE Spania – Frankrike (Storskjerm inne)

arrangementet ble avsluttet

SEMIFINALE Spania – Frankrike (Storskjerm inne)

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

9. Juli 2024, 20:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse når den elektriske atmosfæren fra EURO 2024 tar over! Den første semifinalen er endelig her, og spenningen bygger seg opp for å avgjøre hvilke av de beste lagene i Europa som tar et stort skritt nærmere å løfte det ettertraktede troféet.

Teateret inviterer deg til å bli vitne til fotballmagi, der hver pasning kan være forskjellen på seier og tap, og hvert mål kan bli en del av fotballhistorien. Denne spenningsfylte kvelden vil holde deg på kanten av setet ditt, omgitt av jubel og hjertebankende øyeblikk.

Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av denne episke sportsopplevelsen. Sikre dine billetter nå og bli en del av et publikum som ønsker å se Europa sitt neste mesterlag i aksjon!

Velkommen til SEMIFINALE 1 av EURO 2024 – hvor historien skrives og drømmer går i oppfyllelse.

Arrangør

Lokale

Teateret, Kongens gate 2, 4610 Kristiansand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer