Scenemagi! uke 26

arrangementet ble avsluttet

Scenemagi! uke 26

Sted

Dato

27. Juni 2022, 08:45 - 1. Juli 2022, 14:30

Beskrivelse

NB NB NB!!! Kurset er fulltegnet. Det er mulig å sette seg på venteliste. Vi tar kontakt dersom det blir ledig plass.


Velkommen til Scenemagi!

Er du en kreativ sjel eller liker å holde på med kunst og håndverk? Kanskje du også har en interesse for teater? Da er dette sommerskolen for deg! Amatørteateret Grøss & Magi tilbyr sommerskole i scenografi for barn og ungdom i alderen 9-15 år i uke 26 (man-fre). De fleste amatørteatre for barn har fokus på dans og skuespilleferdigheter, men vi ønsker å tilby barn et videre innblikk i teaterverden hvor barns kreative ferdigheter på andre områder kan få sitt utløp.

Sommerskolen vil bli lagt opp som et kurs og workshop hvor barna får hands-on veiledning og opplæring av kyndige kursholdere. Her vil du lære om hvordan alt innen teater henger sammen, med hovedvekt på scenografi. Du vil i løpet av sommerskolen bygge en detaljert og tredimensjonal miniatyrscene (diorama). Du vil få kunnskap om hvordan man skaper ulike stemninger og miljøer på en teaterscene. Miniatyrscenen vil inkludere kulisser, møbler, lys, figurer, rekvisitter m.m. Underveis under byggingen vil du vil lære ulike kunst- og håndverksteknikker og bruke mange spennende materialer som leire, maling og glitter mm. Noen av materialene vil være gjenbruk og du må bruke din utforskertrang og kreativitet for å finne ut hva de kan brukes til. I løpet av sommerskolen vil du lære å håndtere ulike verktøy, som limpistoler, modelleringsverktøy og kniver. Miniatyrscenen kan du selvsagt ta den med deg hjem etter sommerskolen. I løpet av sommerskolen ønsker vi at din kreativitet skal boble over, at du bygger nye vennskap og tilegne deg nye ferdigheter for livet.

Kursholdere: Natalia Strenkova og Maja Döbling

Påmeldingen er bindene. Sommerskolen er støttet av Sparebankstiftelsen og Nes kommune.

Arrangør

Foreningen Grøss og Magi er et amatørteater som har som mål å skape interaktive teaterforestillinger der vi vever inn lokalhistorie og plass-spesifike anekdoter.

Lokale

Greni skole Greni skole, Vestsidavegen 374, 2160 Vormsund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.