Gå til hovedinnhold

Scandiravia

Scandiravia

Fra 190,00 NOK

Sted

Dato

23. August 2024, 15:00 - 24. August 2024, 12:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Velkommen til Scandiravia - den villeste festivalen på innlandet! Her kan du oppleve en eksplosiv blanding av hard elektronisk musikk og heftig god stemning.

Bli med på en opplevelse for livet langs vakre Mjøsa. Scandiravia skal fremme og bygge Skandinavisk musikk og gi unge talenter en stor scene å spille på 🔥

LINE-UP 

🇩🇰 Almost Humans VS Rasmus Lau
🇳🇴 Bitcrushr 
🇸🇪 D-Charged
🇫🇮 Digital Mindz
🇳🇴 Fade
🇩🇰 Frency
🇳🇴 Kapteinene
🇳🇴 Markz VS Recharged
🇳🇴 Matzic
🇳🇴 Norse Vision
🇳🇴 Reflect
🇫🇮 Sasha F

🇳🇴 Serzo
🇳🇴 Svane
🇳🇴 Xantz

Hosted by MC Ruud

Sikre deg billetter nå, og gjør deg klar for en festival som vil sette standarden for festing i lang tid fremover 🤩


🇳🇴🇸🇪🇩🇰🇫🇮

Arrangør

Velkommen til din Hardstyle destinasjon

Lokale

Huntonstranda, Huntonstranda, 2821 Gjøvik

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer