Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Saturday Live: Mike & Solveig!

arrangementet ble avsluttet

Saturday Live: Mike & Solveig!

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

23. April 2016, 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

"[Mike & Solveig] have been key players in the Glasgow psych-folk scene for the past decade or so. [...] Mike’s intricate fingerpicked guitar interweave with Solveig’s sliding fiddle lines in finely-crafted tales recalling the best of the Scottish folk tradition."
- Celtic Music Radio, Glasgow http://www.celticmusicradio.net/ceol-s-craic-monday-4-may/ )

Mike & Solveig spiller musikk som kan sies å være eksperimentell folk. Mike Hastings spiller gitar, vokal, banjo og strumstick, og Solveig Askvik spiller fele, synger og spiller klokkespill. Musikken består av egne sanger og instrumentelle låter som kan gi assosiasjoner til The Incredible String Band, Moondog, Syd Barrett, Bert Jansch, Ivor Cutler o.l. Begge har lang erfaring som musikere, og har spilt i mange forskjellige band i Glasgow. Mike er musiker på heltid og gitarist i et band som heter Trembling Bells, som for tiden har stor suksess i Storbritannia. Både Mike og Solveig har også spilt i bandet til den legendariske Mike Heron, som er kjent for å ha startet The Incredible String Band. I tillegg til utallige konserter i Glasgow, har duoen spilt i Berlin, London, Newcastle, Brighton, Bristol, Edinburgh osv.

Arrangør

Lokale

Smelteverket, Maridalsveien 17 A, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer