Sampol-konferansen 2023: (U)begrenset Teknologi- Demokratiets Fremgang eller Undergang?

Sampol-konferansen 2023: (U)begrenset Teknologi- Demokratiets Fremgang eller Undergang?

Fra 99,00 NOK

Sted

Dato

18. Oktober 2023, 08:30 - 23:59

Beskrivelse

(U)begrenset Teknologi: Demokratiets Fremgang eller Undergang?


Årets Sampol-konferanse går av stabelen 18.oktober!

Under årets konferanse ønsker vi å utforske teknologi sin rolle i samfunnet. Fokuset vil være på hvordan teknologi kan være både årsaken, men også løsningen på mange av utfordringene som berører flere ledd av samfunnet som stater, individer, forskning og næringslivet.

Gjennom debatter, foredrag og panelsamtaler ønsker vi å belyse en rekke temaer: etikk og regulering av kunstig intelligens, forskning og brukerdata fra teknologiselskaper, autoritære regimers bruk av teknologi, ytringsfrihet i media,
radikalisering og politisk mobilisering, og grønn bærekraftig utvikling og innovasjon. Konferansen vil også inneholde en tradisjonstro partidebatt om energi og fornybarhet. Kvelden avsluttes med live podcast sending.Program og innledere

Følg Sampol-konferansen på sosiale medier for oppdateringer, og slipp av program/innledere!

Facebook event:
https://fb.me/e/2EQRdCCQM

Facebook side:
https://www.facebook.com/Sampolkonferansen

Nettside:
http://www.sampolkonferansen.no/

Instagram:
https://www.instagram.com/sampolkonferansen/


Dato og sted

Dato: Onsdag 18. Oktober 2023, 

Dag

Sted: Universitetsaulaen, Museplassen 3, 5007 Bergen. (Inngang gjennom Muséhagen fra Olav Ryes vei).

Tid: 08.30 - 15.30

Kveld

Sted: Det Akademiske Kvarter, Olav Kyrres gate 49, 5015 Bergen.

Tid: 18.30- 22.30


Billetter

Billettene gir tilgang til konferansen for dagkveld eller begge deler. Billettene inkluderer også kaffe og matservering på dag delen av programmet.

Billettpris:
- Student/honnør/militær- dag: 199,-
- Student/honnør/militær- kveld: 99,-

- Student/honnør/militær- dag og kveld: 249,-

- Ordinær- dag: 449,-
- Ordinær- kveld: 249,-

- Ordinær- dag og kveld: 649,-


Om Sampolkonferansen

Sampolkonferansen er en politisk uavhengig og frivillig fagkonferanse som arrangeres hvert andre år av mastergradsstudenter ved Institutt for sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen. Årets konferanse blir nittende i rekken og vi er stolt av å kunne videreføre tradisjonen. Siden oppstarten i 1985 har konferansen skapt en levende debattarena som har rettet søkelys mot viktige og aktuelle samfunnsspørsmål.

Lokale

Universitetsaulaen, Sydnestunnelen, 5007 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer