Sample Sale i Oslo

arrangementet ble avsluttet

Sample Sale i Oslo

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

23. September 2022, 15:00 - 24. September 2022, 15:00

Beskrivelse

Sample Sale i Oslo

Fredag og lørdag 23. og 24. september inviterer vi deg til Sample Sale i Oslo. Vi fyller fortløpende på med helt nye design – begge dagene.

Alle designene er enten fra våre photoshoots, returvarer eller tidligere utstillingsmøbler fra butikkene våre, som du helt eksklusivt kan spare opptil 75 % på.

Når du bestiller billetten din, gjelder den for begge dagene, så du kan komme innom akkurat når det passer deg. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen og til å gi nye hjem til de vakre designene våre.


Hvor og når

Fredag 23. september kl. 15–18

Lørdag 24. september kl. 09-15

Leiraveien 11

2000 LillestrømVi tar ikke imot kontanter, men kredittkort og Vipps-betaling. Alle design kjøpes som sett og tas med samme dag. Vi tilbyr levering til Oslo og omegn mot betaling.

Lokale

Leiraveien 11, 2000 Lillestrøm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.