Samisk veve-kurs for nybegynnere

13. September 2019, 17:00 - 15. September 2019, 18:00

Samisk Hus. Oslo, Dronningens gate 8B, 0151 Oslo

Over sommeren blir det gjensyn med en fantastisk duojár når Anna Ciuća-Sjursen returnerer til Tigerstaden for å lære de som er villig å veve. 13-15 september blir det nybegynnerkurs i å veve med samisk grindvev.

Anna Ciučka-Sjursen er utdannet arkeolog og har i den forbindelse jobbet med blant annet rekonstruksjon og stedsbestemmelse av vevde samiske bånd som er å finne på museer. Hun er utrolig dyktig og er i tillegg veldig opptatt av å ivareta og lære bort tradisjoner. Vi er med andre ord svært heldig som har fått henne til å holde kurs. 

Kursets påmeldingsavgift er på 1000 kr. Kursene har begrenset antall plasser, så her er det første-mann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Av erfaring vet vi at plassene fort forsvinner, så det lønner seg å være tidlig ute.

Etter registrering vil vi sende deg en e-post for å innhente informasjon om ditt samiske område slik at kursleder kan forberede mønster fra deltageres respektive områder. Når kurset er fullsatt vil vi også dense en e-post slik at de påmeldte kan kan få nærmere beskjed om hva slags utstyr de trenger. Vi har forøvrig en avtale med Spinnvilt her i Oslo som vil forberede kurspakker for de som ønsker det. 

Velkommen til en hyggelig og lærerik helg :)

Betalt billett UTSOLGT