Sagaen om Loke og evighetseplene

Sagaen om Loke og evighetseplene

Fra Gratis

Sted

Dato

23. Juni 2023, 13:00 - 7. Juli 2023, 14:00

Beskrivelse

"SAGAEN OM LOKE OG EVIGHETSEPLENE"

Vi får møte Loke, Odin og Frøya på et fjell utenfor Åsgard, de blir sultne, og bestemmer seg for å grille en okse. Men da det viser seg at oksen er forhekset og ikke vil stekes, får de hjelp av en ørn som var i nærheten. Ørnen steker oksen, men når han deler ut kjøtt, tar nesten alt til selv, det gjør Loke sint. Etter mye om og men, hekter Loke seg fast i ørnen, og de flyr avgårde. Når de lander viser ørnen seg å være den onde Tjaste. Han truer med å la Loke vær igjen på fjellet, hvis han ikke skaffer ham Idunn og evighetseplene hennes, som gir evig liv.

Hva vil skje med Loke? Blir han værende igjen på fjellet? Eller kidnapper han Idunn, og gir henne til den onde Tjatse? Og er egentlig Tjatse så ond som alle sier? Hva er egentlig den hemmelige ingrediensen i Odins drikk? Finnes det superevighetsepler? Og hvor mye er Loke villig til å gjøre, for å slippe prikkedøden?

Alt dette, og mer, vil du få svar på i "Sagaen om Loke og evighetseplene"

SPØRSMÅL?

TA KONTAKT PÅ:

teaterknekt@gmail.com
+47 473 80 193

Lokale

Museene i Akershus - Linderud gård, Trondheimsveien 319, 0593 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer