Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Sagaen om hammeren som forsvant

Foto av hao qin @ Unsplash Få billetter igjen
Arrangementet ble avlyst

Sagaen om hammeren som forsvant

Fra Gratis

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

**Opplev "Sagaen om hammeren som forsvant" på Linderud Gård!**

Er du klar for et teaterstykke som fanger deg fra start til slutt? Bli med Teater Knekt på Linderud gård den 22. juni 2024 for en uforglemmelig ettermiddag med drama og spenning som tar pusten fra deg.

**Tittel:** Sagaen om hammeren som forsvant

**Arrangør:** Teater Knekt

**Kategori:** Scenekunst

**Underkategori:** Teater

**Billettpris:** Gratis

**Tid & Dato:** 22. juni 2024 - 7. Juli 2024 alltid kl. 12:00

**Sted:** Linderud gård - MiA

"Sagaen om hammeren som forsvant" er ikke bare et teaterstykke; det er en opplevelse som vil føre deg gjennom en virvel av følelser og mysterier. Satt mot det pittoreske bakteppet av Linderud gård, lover dette å bli en dag fylt med kultur og historie, hvor fortid møter nåtid i en spennende fortelling.

Enten du er en teaterentusiast eller bare ute etter en avslappende ettermiddag med familie og venner, har "Sagaen om hammeren som forsvant" noe for alle. Og ikke glem, inngangen er gratis! Dette er en perfekt mulighet til å nyte høykvalitets teater uten å bekymre deg for kostnadene.

Merk av datoen, ta med deg venner og familie, og gjør deg klar til å dykke inn i en verden av gåter og eventyr. Dette stykket vil ikke bare underholde, men også inspirere og engasjere publikum av alle aldre.

Vi ses på Linderud gård, for en ettermiddag du sent vil glemme. Sikre din gratisbillett i dag og bli en del av sagaen!

Arrangør

Lokale

Linderud gård - MiA, Trondheimsveien 319, 0593 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer