Rosa Faenskap

Rosa Faenskap

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

14. April 2023, 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Stallen blri malt i rosa denne kvelden, men faenskapen som strømmer ut av høyttalerne er ikke så rosa som en sku tru! Det er få billetter så kjøp dine nå!

Hva er ROSA FAENSKAP? Hvorfor er FAENSKAPEN ROSA?


ROSA FAENSKAP er en kjærlighetserklæring såvel som en krigserklæring mot svartmetallen. I en sjanger marinert i usunne mengder testosteron står ROSA FAENSKAP som en motvekt, og feirer skeivhet, likhet, og alt som glitrer.


ROSA FAENSKAP blander uttrykk fra black metal, post-rock og hardcore punk. Lydbildet er massivt, til tross for at bandet bare består av tre medlemmer. De bytter ut liksminken og svettelukten fra svartmetallen med eyeliner og sukkerspinn. De kombinerer hardttreffende, raske trommer med tung og melodiøs bass, omfavnet av en drømmende lydvegg fra gitaren. Bandet blander det styggeste og det vakreste musikkverdenen har å by på, i en heksegryte som smaker like søtt som den smaker vederstyggelig.

ROSA FAENSKAP skal etter deres beste evne drive svartmetall-purister til vanvidd, og skal se hell’a good ut mens de gjør det.

Lokale

Storgata 26, Storgata 26, 0184 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.