Rollin' Phones

Rollin' Phones

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

25. November 2023, 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Saxofonkvartetten Rollin´Phones ble dannet i 1986 og har siden starten arbeidet med kvartetten som høyeste prioritet.

Repertoaret strekker seg fra klassiske standardverk og transkripsjoner til verk av nålevende komponister. Gruppen har blitt tilegnet flere verk av både svenske, norske og utenlandske komponister.

I tillegg til sin egen konsertvirksomhet har kvartetten vært flittig engasjert som solister med symfoniorkestre, korps og kor over hele verden.

Kvartetten har fått oppmerksomhet for sin utstråling og for sine varierte program. Gruppen er en klassisk kammermusikkensemble som blander inn musikk fra andre genrer, alt med scenisk framføring og arrangement i toppklasse, regn med et spennende konsept

Lokale

Galleri Athene, Grønland 57, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer