skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Rød, Grønn og Blå

arrangementet ble avsluttet

Rød, Grønn og Blå

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

30. September 2023, 16:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Med den audiovisuelle konserten “RØD, GRØNN, BLÅ» presenterer den prisvinnende pianisten Olga Stezhko musikk av nålevende norske og utenlandske kvinnelige komponister.

Spektakulære satellittbilder, fotografert med aller nyeste teknologi vil følge fremføringen av musikken gjennom konserten. Det blir både uvanlige bilder av jordkloden og kunstnerisk abstraherte bilder, som skaper en slående syntese med de nøye utvalgte verkene som fremføres. Stezhko er kjent for å produsere eksperimentelle interdisiplinære konserter, motivert av å skape en sterk opplevelse for publikum. Tittelen ‘Red, Green, Blue’ referer til de vanligste fargene som finnes i naturen, men også til det additive fargesystemet RGB, som benyttes innenfor datateknologi.

Olga Stezhko har holdt konserter over hele verden fra Barbican Hall i London til Salle Cortot i Paris og Carnegie Hall i New York. Vi gleder oss til å kunne presentere henne med en solo-konsert i Drammen den 30. september!

Olga Stezhko bor nå i eksil i London. Utfra den politiske situasjon i hjemlandet Belarus, kan hun ikke vende tilbake med fare for å bli arrestert.

Hennes tilknytning til Norge, er at hun 2018 deltok i Den Internasjonale Edvard Grieg-konkurransen for pianister i Bergen. Der mottok hun bl.a. prisen for beste framføring av et moderne, norsk samtidsverk, Sul g av Synne Skouen. (Dette verket er også del av konsert-programmet for Norges-turnéen).

Lokale

Galleri Athene, Grønland 57, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer