Roaming 11-14år

Roaming 11-14år

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

29. August 2022, 16:45 - 24. Oktober 2022, 18:15

Beskrivelse

Kurset har fått støtte fra Erasmus+, så bilettene er gratis!


Ukentlige parkour treninger som går fra 16:45 til 18:15 Mandaer 29.August-24.Oktober 2022, untatt 10 Oktober.

Dette er for alle uansett ferdighetsnivå :D


Under dette kurset kommer vi til å vandre rundt, slik at man får prøvd seg på parkour på flere plasser hver gang vi er på trening. Vi vil at deltagerne skal få innblikk inn i hvordan vi går rundt og ser etter muligheter til bevegelse i omgivelsene våre.

På disse treningene jobber vi med forskjellige måter å leke og å bevege seg i omgivelsene sine. For eksempel, balanserer vi på gjerder, hopper fra en plass til en annen, og gjør akrobatiske bevegelser over gjerder. Vi som holder på med parkour til vanlig er vandt til å finne bevegelsesgåter rundt oss i hverdagen, slik at vi feks. stopper på vei til jobb/skole å lærer oss en ny bevegelse. Dette er noe vi ønsker å vise til deltagerne slik at man muligens kan begynne å finne bevegelsesgåter i hverdagen. Vi gjør også mange leker på kursene, dette er varierende leker hvor vi utfordrer hverandre på bevegelser, og er med på å endre reglene på.

 

29 August - Olavs hallen

5 September - Finale banen

12 September - Bak torget

19 September - Bak torget

26 September - Torget

3 Oktober - Bak pizza bakeren

17 Oktober - Ila parken

24 Oktober - Olavs hallen

Trenerne på dette kurset er Alexander og David


Her kan man se en video for få litt mer inblikk i hva dette er:

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Olavshallen Olavshallen, kjøpmannsgata, 48 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.