RISE ABOVE, Supp: Oh See Deamons

arrangementet ble avsluttet

RISE ABOVE, Supp: Oh See Deamons

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

25. November 2022, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Fredag den 26. august slipper Kristiansands-bandet RISE ABOVE den etterlengtede debut-platen sin «Times of Clarity». Fredag 25. november inntar de Skur 14 på Holbergskaien i Bergen for å feire slippet. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av!

☢️

// RISE ABOVE:

Siden 2016 har RISE ABOVE vært et av de mest profilerte hardcorebandene i Norge. «Kompromissløs og forbanna bra hardcore punk, uten tomprat eller pust i bakken.» Allerede før bandets første slipp, EP-en «Sounds of Liberation», ble de booket til å spille på Øyafestivalen. «Et voldsomt, men samtidig lidenskapelig førstemøte med et meningsfullt og svært lovende band.» Debut-albumet «Times of Clarity» slippes 26. august – en apokalyptisk koloss med finjustert bråk, fengende melodier og hardtslående kraftsalver – en berg-og-dalbane fra start til slutt.

https://riseabovehc.com

☢️

// OH SEE DEMONS:
Oh See Demons er et punkrock band fra Bergen. Bandet har vært aktivt siden 2017 og spiller melodisk skatepunk. Etter periodisk dvale med 1,5 album i armkroken står bandet nå med halvfulle hender av nye låter, som i 2023 skal bli deres neste fullengder.

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14/Øvingslokaler i Bergen AS Skur 14/Øvingslokaler i Bergen AS, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.