skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Revolutionary Army Of The Infant Jesus (UK), supp: Kloster (DK), Alwanzatar (NO)

arrangementet ble avsluttet

Revolutionary Army Of The Infant Jesus (UK), supp: Kloster (DK), Alwanzatar (NO)

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

9. Mars 2019, 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Revolutionary Army Of The Infant Jesus (UK)


Siden 1985 har Revolutionary Army of the Infant Jesus blandet salmer og rock, folk og ambient, hellig og profant, hedensk og kristent, protestantisk og ortodokst. Musikken er både intens og meditativ, liturgisk og spirituell uten å noensinne være prekende.

Formasjonen fra Liverpool har et knippe halvlegendariske utgivelser bak seg, og nyter status som en av den esoteriske undergrunnens store kultband. De lå i dvale i mange år men har siden 2014 gjort noen få konserter, blant annet på goth-mekkaet Wave-Gotik-Treffen. De som har sett dem melder om fokuserte opptredener der Dead Can Dance er et naturlig referansepunkt.

Dette er Revolutionary Army of the Infant Jesus' første konsert i Norge, og det er neppe å ta munnen for full å si at dette blir en unik opplevelse.

Support:

Kloster (DK)

Siden 2001 har Mikael Rahbæk Andreasen med sitt pastorale folk-prosjekt Kloster skrevet sanger om tro og tvil og smerte og håp. Både som soloartist og med fullt orkester har han satt musikk og melodi til britisk kristen middelaldermystikk, gamle og nye danske salmetekster og mye annet.

Mikael vant prisen som årets komponist ved Steppeulven 2016 (den danske utgaven av Spellemannsprisen) og Klosters siste engelskspråklige album ‘Half Dream, Half Epiphany’ ble nomineret som årets album av både Steppeulven og Danish Music Awards Folk. I fjor bidro han med nye melodier til et offisielt supplement til Den danske salmebok og har i forlengelsen av det begynt å skrive en rekke sanger til salmetekster av den danske dikteren Simon Grotrian og slipper nytt album senere i år.

Alwanzatar (NO)
Alwanzatar er et enmannsorkester bestående av Kristoffer Momrak (Tusmørke), hvor grensene mellom acid house, krautrock, psykedelia og folkemusikk fra utenomjordiske kulturer tøyes og utforskes. Musikken er inspirert av gamle skrekkfilmsoundtracks fra 70-tallet, ambient, dub og synthesizer-musikken fra Tyskland i den analoge tidsalderen. Live fremføres låtene som lange improvisasjoner på fløyte og miksing av loops, trommemaskiner, sequencere og synthesizere.

Etter en håndfull kassettutgivelser, slapp Alwanzatar debutplata «Heliotropiske Reiser» på Apollon Records i august 2017 og andrealbumet «Fangarmer Gjennom Tid og Rom», kom i oktober 2018. Alwanzatar har de siste årene spilt konserter over store deler av landet, på både festivaler og mindre klubbscener.

Arrangør

Lokale

Sub Scene SubScene, Rosenkrantz' gate, 17 Oslo

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer