Reunion Class of 2012

arrangementet ble avsluttet

Reunion Class of 2012

Sted

Dato

24. Juni 2022, 18:00 - 25. Juni 2022, 00:00

Beskrivelse

Hei fine folk! 

Vi har gleden av å invitere til Nordvæst i Gjerdrum for feiringen av 96-kullets 10-års reunion den 24.juni! 

Arrangementet starter kl. 18.00 og varer til 00.00.

Under kvelden kjøper man selv den drikken man ønsker i baren. Det vil også være mulig å bestille pizza på eget initiativ ila kvelden.

Det vil bli arrangert flere morsomme leker og kåringer. Dresscode: pent ✨

NB! For leie av lokale samt innkjøp av dekorasjoner har vi satt en egenandel på 250 kr. 
Dette vippses til Eirik Haukåssveen på 98009695 etter påmelding her. 

Svarfrist 17.juni. 

Vi gleder oss! 
Helene, Emma, Marit og Eirik 


Arrangør

Lokale

Nordvæst Nordvæst, Vestvang 6, 2022 Gjerdrum

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.