Restorativ yoga med gongavspenning - med Maria

7. September 2018, 17:00 - 18:15

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Ønsker du en deilig avslutning på arbeidsuken, en stille kropp og et sinn i hvilemodus? Bli med på våre ukentlige fredagsavspenninger!
Fredagsklassene holdes av Maria Andersen og Vivian Alexandra Knutsen hver fredag Kl 17.00-18.15.

7.september kl 17: Restorativ yoga med gongavspenning

Ønsker du oppleve deilige magiske lydvibrasjoner fra gonger og andre akustiske instrumenter, mens du ligger i en behagelig stilling som skaper mer energiflyt i din kropp? Passer for alle.

Denne kvelden bruker vi bolster, puter, pledd etc for å gjøre stillingen din så mye behagelig som mulig. I løpet av timen blir det foreslått 3-4 posisjoner hvor hver enkelte får hjelp og veiledning med stilling.
Det spilles myk gong i løpet av timen mens du er i de forskjellige posisjoner. Siste delen av timen er en lenger avspenning - da spilles det en kraftigere gong - og da kan du være i den stilling som passer deg best.

Pris: 300 kr (inkl bilettavgift 27.49 kr)
Det er også mulig å kjøpe klippekort 10 ganger: 2500 kr - be i så fall om faktura

Kursholder: Maria Andersen - Mediyoga, YinYoga og Restorativ Yoga lærer, gongmester og gongterapeut, veileder og antistressterapeut.

Har du spørsmål om eventet? Ta kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com eller sms til 99 31 34 37 (Maria)

-------------------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Betalt billett

Ikke tilgjengelig