Resertifisering AHLR - AMGs kurshelg i Poznan - Fredag

27. April 2018, 17:00 - 19:30

Bukowska 70, 60-812 Poznań


Dette er kurset for deg som allerede har deltatt på et NRR-godkjent AHLR-kurs tidligere, men trenger gjenoppfriskning for å vedlikeholde kompetansen og opprettholde statusen som «NRR-godkjent AHLR-utøver».

Etter NRRs krav til vedlikehold av godkjenning som AHLR-utøver skal dette kurset tas årlig.
Les de fulle kvalitets- og vedlikeholdskravene fra NRR her

Dette repetisjonskurset fra NRR er nytt etter NRRs nyeste retningslinjer og kurskatalog fra 2015/2016. Her får du to timer med utelukkende praktisk trening av AHLR sammen med andre kvalifiserte utøvere og en NRR-sertifisert AHLR-instruktør.

Gjennom realistiske scenarioer og med utstyr som tilsvarer det du møter ute i den kliniske hverdagen, får du trent AHLR i praksis og i tråd med NRRs nyeste retningslinjer.

Krav til deltaker
For å kunne delta på kurset SKAL man ha gyldig kursbevis som AHLR-utøver fra NRR (etter nyeste retningslinjer fra 2015/2016). I tillegg skal kompetansen være vedlikeholdt ihht. ovenstående krav fra NRR.

Dersom du ikke oppfyller kravene til vedlikehold av din NRR-godkjenning, eller har deltatt på nytt grunnkurs etter at siste retningslinjer ble sluppet, må du delta på nytt grunnkurs i AHLR.

Krav til forberedelse
Før oppmøte på den praktiske kursdagen skal e-læring i AHLR være bestått ila den siste måneden før kurset. Det forventes at man tar frem læreboken i AHLR og frisker opp teorikunnskapene før man møter til kurset.
Dersom bestått e-læring ikke kan dokumenteres på kursdagen kan du ikke delta på kurset.

Kurset inkluderer

  • Kursdiplom
  • Fortsatt NRR-godkjenning som AHLR-utøver
  • Evnt. elektronisk AHLR-kursbok (for et tillegg på kr 100,-)Ordinær (inkl. kursbok)

Stengt


NMF/ANSA medlem (inkl. kursbok)

Stengt


Ordinær (ekskl. kursbok)

Stengt


NMF/ANSA medlem (ekskl. kursbok)

Stengt