Rektor / Blåveis / Jack Quit The Band

arrangementet ble avsluttet

Rektor / Blåveis / Jack Quit The Band

Billetter fra 50,00 NOK

Sted

Dato

26. November 2022, 19:30 - 23:00

Beskrivelse

Lørdag 26. november inviterer vi til emoaften på Sub Scene!


REKTOR
Rektors musikk preges av kaotiske gitarlag, vekslende energinivåer, møysommelig plasserte midi-trommer og vokaler spilt inn fra soverommet – slik leverer hun indierock med tekster som utforsker de høyeste toppene og de dypeste dalene ved det å være ung. Bak artistnavnet finner vi Synne Skinlo, som skriver, spiller inn og produserer all musikken sin fra en leilighet i Oslo. Låta «du er!!!» fikk tidligere i år oppmerksomhet og anmeldelser fra både p3 og Gaffa.no, og slik har hobbyprosjektet Rektor plutselig fått en dose luft under vingene. Nå har Rektor tatt et skritt ut fra soverommet, samlet troppene og snekret sammen et band – klar for å spille gigs i Oslo. Ny musikk er på vei, men du hører den på konsert først!


BLÅVEIS
Blåveis spiller punk for sarte sjeler, og er både en skjør blomst og et slag i trynet på samme tid. For uten sorg og sinne, finnes det ikke glede. Blåveis ga ut debutsingelen “Døgnflue” i august, og fulgte opp med singelen “Se på meg" 30. september. Debut-EP’n “La fornuften falle fra" kommer 22. oktober. Vi gleder oss!


JACK QUIT THE BAND
Jack Quit the Band består av Gulliver Bradshaw, Vebjørn Stafseng og Jonas Gabriel Berg. De spiller flatbygd emo, også omtalt som country jazz punk. EP slippes i månedsskiftet november og desember, men først kan du høre låtene deres live på Sub Scene!

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.