skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Refleksjoner - Nysirkus og fiolin - gratis!

arrangementet ble avsluttet

Refleksjoner - Nysirkus og fiolin - gratis!

Fra Gratis

Sted

Flere tidsluker

30 Juni 2023 - 16 Juli 2023

Beskrivelse

REFLEKSJONER 

"Refleksjoner" er en spenstig konsertforestilling i Ekebergparken, med musikk og høytflyvende akrobatikk. Fiolinist Inga Gorset og nysirkusartist Emma Langmoen møtes gjennom lek, møtes gjennom improvisasjon, og møter sine omgivelser sammen.


Står du rak i ryggen? Ser du hele bildet når du selv er del av det? Er min virkelighet rett, så lenge jeg er overbevist om at det er virkelig? Eller overbeviser jeg meg selv hele tiden om en virkelighet, og gjør den derfor virkelig? Og hva er egentlig bare et spørsmål om perspektiv?

Forestillingen er gratis, utendørs, varer ca 25 minutter, og passer for hele familien. 
Ta med eget sittunderlag eller tur-stol. 


Hvor: Ekeberg Pavillion i Ekebergparken: https://goo.gl/maps/ZThiNLm3mQ...
Når: Fredag 30. juni: 19:00 - PREMIERE!
Lørdag 1. juli: 19:00
Søndag 2. juli: 14:00 og 19:00

Lørdag 15. juli: 14:00 og 19:00
Søndag 16. juli: 14:00 og 19:00

Det er begrenset antall plasser - sikre deg plass her, og gi beskjed om du ikke har mulighet til å komme. OBS: vi spiller i duskregn, med avlyser ved høljregn eller tordenvær. Sjekk på Oslo Nysirkus sin facebook-side om du er usikker.

"Refleksjoner" er støttet av Oslo kommune og Norsk Kulturfond, gjennomføres i samarbeid med Ekebergparken

Lokale

Ekeberg Pavilion, Ekeberg Pavillion , 0193 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer