Ramona's Tea Party + Hudkreft

23. Oktober 2020, 20:00 - 23:00

Ramona's Tea Party er et pop-punkband med Ramona Lundberg (16) fra Sandefjord i spissen. Hun synger og spiller selvskrevene låter med drømmeorkesteret bestående av Christopher Haugan Lyngedal på gitar, Espen Severin Høksnes på bass og Lutz Lundberg som pappa og trommis.

Bandet har nettopp gitt ut sin første EP, «Brew-Up!» - en samling av 5 energiske låter fra repertoaret som inviterer til dans med vrengte gitarer, lure tekster og rock’n’roll. Sangene er skrevet på soverommet, og både utviklet, øvd inn, tatt opp og mikset i hjemme-studioet i Sandefjord.Hudkreft er et politisk engasjert band du bør ha merket deg allerede. De fire medlemmene spiller dønn ærlig pønk, som tar opp en rekke samfunnsaktuelle temaer. De har spilt sammen siden 2016, og gav ut to debutsingler i 2017. I februar 2019 slapp de sin første EP. Nylig slapp de en ny singel om den pågående politivolden i USA.
Hudkreft har spilt på alt fra Chateu Neuf, til Klubbdagen (Øya) og Vill Vill Vest, samt arrangert egen festival tre år på rad.

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post