skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Råholtdagene 2021

arrangementet ble avsluttet

Råholtdagene 2021

Fra 500,00 NOK

Sted

Dato

20. August 2021, 19:00 - 22. August 2021, 01:00

Beskrivelse

Velkommen til Råholtdagene 2021!

Informasjon om korona-pass og hvordan man bestiller hurtigtest: https://raaholtdagene.no/covid...

Fredag 20.august blir det fest igjen, på Råholt, med bandet Loveshack blir det garanter topp stemning og allsang. Bandet Sommartider varmer opp med Hits fra Sverige gjennom 5 tiår.

Loveshack

"LOVESHACK are the ultimate 80’s cover band who bring back the good times in fine style, guaranteed to get any party jumping and have the whole place singing along… I have worked with them on many occations, but I do have to say that I would rather introduce them... As they are a very tough act to follow!!! " (Pat Sharp, ikonisk 80-talls VJ & DJ)

"Norges svar på KISS" (Ole I'Dole)

"Festen blir bare ikke bedre enn når denne kvintetten inviterer til dans, så vi satser vel på 20 nye år ..." (Jan Dahle, Rock and Roll Dreams)

Loveshack feirer 20 år i 2018! De har spilt over 1500 jobber for flere hundre tusen mennesker.
Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler.

http://loveshack.no/

Sommartider
I mange tiår har musikk vært en av Sveriges største eksportartikler. Her til lands har vi vokst opp som storkonsumenter av disse sangene. For mange av oss har refrengene til Gyllene Tider, Tomas Ledin, Carola og Timbuktu (for å nevne noen) vært soundtracket til vår ungdomstid. Du inviteres nå til å ta turen tilbake til sommeren hele året for «one night only». Her blir det svenskehits fra fem tiår framført med spilleglede og kyndig hånd. Välkommen!

http://www.sommartider.no/inde...

Lørdag 21.august arrangeres den årlige "Folkefesten" på Råholt hvor selveste Gunslingers blir å høre, det blir garantert fest!. Bandet Sommartider varmer opp med Hits fra Sverige gjennom 5 tiår.

Gunslingers

I 2020 kom  Gunslingers ut med sitt sjuande studio album, dei har snart besøkt kvar ein idrettshall og konsertlokale som er å oppdriva i landet og har dei først vore innom dørane so kjem dei alltid tilbake. Sommarane er bandet å finna som Headliner på svært mange av dei store festivalane i Norge og 2020 blir ingen unntak.

Gunslingers har på desse åra danna eit veldig godt samspel mellom musikarane og med sitt høge energinivå på konsertane skapar bandet ein uforklarlig kjemi og stemning mellom publikum og band. Musikken fungerar for alle aldrar og i alle kretsar, dei fyller dei største konsertscenanane i byane til store idrettshallar i bygdenorge.  Gunslingers er blandt dei 10 mest streama norske bandene på spotify  i Norge, (som synger på norsk vel og merkje)  Daglig ligger gjennomsnittet godt over 50 000 streams. Rekorden på 179000 kom på plateslippet til Bukkejakt. 

https://www.gunslingers.no/

Sommartider
I mange tiår har musikk vært en av Sveriges største eksportartikler. Her til lands har vi vokst opp som storkonsumenter av disse sangene. For mange av oss har refrengene til Gyllene Tider, Tomas Ledin, Carola og Timbuktu (for å nevne noen) vært soundtracket til vår ungdomstid. Du inviteres nå til å ta turen tilbake til sommeren hele året for «one night only». Her blir det svenskehits fra fem tiår framført med spilleglede og kyndig hånd. Välkommen!

http://www.sommartider.no/inde...

Info:

18 års aldersgrense.
Ledsager = Gratis uten billett, må vise gyldig ledsagerbevis

Fra og med siste salgsdøgn gjelder "Døra-priser" det vil si billettprisen øker til 500,- per stk pluss gebyrer. Om det blir igjen usolgte nettbilletter, vil disse bli lagt ut for salg ved konsertområde. 

NB: Helgepass innregistreres ved ankomst fredag, man vil få bånd som også gir adgang lørdag. Det vil si at du slipper registreringskø på lørdag. Helgepass er personlig og kan ikke overdras av andre.

Retningslinjer: Forbudt med video og lydopptak av konsertene.

Følg med på vår facebook-gruppe for fortløpende og oppdatert informasjon: https://www.facebook.com/raaho...

Ansvarsfraskrivelse: 

Kjøpte billetter refunderes normalt sett ikke, men vil bli refundert ved pålegg om å avlyse arrangementet grunnet covid 19. Dette gjelder selve billettprisen, ikke gebyrer og eventuelle tilleggstjenester (Billetto sitt ansvar). 

Personlige grunner til at man blir forhindret til å delta, kan være at dekkes av forsikring fra Europeiske, som selges her i billettsystemet, se egne vilkår (Råholtdagene har kun med billettene å gjøre, ikke gebyrer og tilleggstjenester). 

Ulike kredittkort kan også inneha forsikringer, hvis billetten er betalt med dette kortet, sjekk med ditt kredittkortselskap/bank.

Arrangør

Lokale

Amfi Eidsvoll Amfi Eidsvoll, Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer