Pust, oppmerksom bevegelse og avspenning

14. September 2018, 17:00 - 18:15

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Ønsker du en deilig avslutning på arbeidsuken, en stille kropp og et sinn i hvilemodus? Bli med på våre ukentlige fredagsavspenninger!
Fredagsklassene holdes av Maria Andersen og Vivian Alexandra Knutsen hver fredag Kl 17.00-18.15.

14.september kl 17: Pust, oppmerksom bevegelse og avspenning - med Vivian Alexandra

Med pusten som inngangsport til meditasjon og avspenning tømmer vi sinnet og gir slipp på dagen gjennom et aktivt fokus på å gi slipp. Rolige og vennlige oppmerksomme bevegelser kan åpne flyten i ryggsøylen og ellers i kroppen. Til slutt lander vi mykt inn i helgen med en ledet liggende avspenning av kroppen.

Pris: 300 kr (inkl bilettavgift 27.49 kr)
Det er også mulig å kjøpe klippekort 10 ganger: 2500 kr - be i så fall om faktura på email mediyoga.oslo@gmail.com (send ditt navn og postadresse).

Kursholder: Vivian Alexandra Knutsen har utdanning i selvutvikling og veiledning i livsprosesser fra ILIANA akademiet. Hun har videreutdanning i oppmerksomt nærvær fra høgskolen i Gjøvik, har undervist Mindfulness for unge voksne på Hadeland folkehøgskole, og også undervist ved Vangseter behandlingsklinikk.

Har du spørsmål om eventet? Ta kontakt på epost: romforro@gmail.com, telefon: +47 41 54 26 69 (Vivian Alexandra)

-------------------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Betalt billett

Stengt