skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Pubkveld og konsert med The Blackboards

arrangementet ble avsluttet

Pubkveld og konsert med The Blackboards

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

27. Oktober 2023, 19:00 - 23:30

Beskrivelse

Fredag 27. oktober blir det konsert og pubkveld på Jømnvang med The Blackboards. De er et coverband fra Elverum som spiller retro-rock, country, soul og blues. Bandet består av Morten Wærhaug, brødrene Terje og Kjetil Olsen og Erik Haugen. Disse gutta er bra! Og her garanterer vi god stemning!

Billettprisen denne gangen blir kun 150 kroner pr person, og i tillegg har vi hyggelige priser på drikkevarer og snacks. Vi åpner dørene til Jømnvang klokka 19, og The Blackboards spiller fra klokka 20, tar en pause omtrent klokka 21 og spiller så videre fra klokka 2130 og utover.

Vi setter ut småbord i salen på Jømnvang, og de som kommer først får velge plass først :)

Kom. Enten alene eller sammen med noen du vil ha med deg. Her blir det hyggelige folk, bra musikk og rett og slett en trivelig og munter kveld. Og vi blir veldig glade hvis du kjøper billett på forhånd, det gjør det enklere for oss å planlegge (men det er også mulig å kjøpe i døra hvis du ikke har ordnet det på forhånd).

Lokale

Folkets Hus Jømnvang, Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer