Prosjekt Bryllup EXPO - Grieghallen

Prosjekt Bryllup EXPO - Grieghallen

Fra 350,00 NOK

Sted

Dato

29. Oktober 2023, 11:00 - 18:00

Beskrivelse

Den lekreste bryllupsfesten - nå også i Bergen!

Vi gjentar suksessen fra Oslo i januar og inviterer til en dag full av deilig bryllupsinspirasjon i Bergen. Vi gir deg en dynamisk messe, hvor du virkelig føler at er del av et stort og inspirerende bryllupsevent.

Vi gir deg opplevelser med spennende leverandører, workshops med spesialister innenfor sitt felt - her skal du kunne bruke alle sansene sine og ta inn masse deilig inspirasjon, og finne riktige leverandører til ditt bryllup!

Dørene er åpne mellom 11.00 og 18.00. Klokken 14.00 braker det løs! Da gir vi deg show fra scenen og vår fashion forward brudevisning.

Velkommen til høstens vakreste bryllupsmesse!

Begrenset antall billetter - så her lønner det seg å være tidlig ute!

Lokale

Grieg Hallen, Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer