Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

PRESIDENTEN (Urpremiere)

arrangementet ble avsluttet

PRESIDENTEN (Urpremiere)

Fra 130,00 NOK

Sted

Dato

20. April 2016, 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Teatergruppa Tusen Struts presenterer: Presidenten - En svart komedie i to akter. Av Bendik Barstad og Kevin Molid. Presidenten følger livsløpet til en ekstraordinær mann som ender opp som president, og viser han på sitt mest ordinære. Bli med i både gode og onde dager mens han tråkler seg gjennom en pikant salsa av samliv, ambisjoner, oppvekst og alderdom. Opplev hvordan motgang avdekker geniet når man blir strammet opp av raddis-tanten sin, slår ned en kompis med spade og roter sokkene oppi truseskuffen. Forestillingen er Tusen Struts sitt aller største makkverk til nå og stykket er attpåtil like aktuell som dagen er lang og tar opp brennhete tema som politisk ekstremisme, innvandring og nasjonalisme.

Alvorlig tematikk kludret til med Tusen Struts sin eiendommelige humorstil er gull verdt og noe for enhver smak. Mer om Trondheims friskeste teatergruppe.

Medvirkende
Med: Bendik Barstad, Andreas Gregersen, Kevin Molid, Eivind Skrødal.
Regi, manus, produsent, dramaturg: Bendik Barstad
Regi, manus, produsent, inspisient: Kevin Molid
Instruksjon: Eivind Skrødal
Musikk, lyddesign: Andreas Gregersen
Koreograf: Julie Wood
Kreativ konsulent: Oda Svisdal


Arrangør

Lokale

Verkstedhallen, Svartlamon, Strandveien 29, 7042 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer