Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Polsk uke: Knife in the Water (1962)

arrangementet ble avsluttet

Polsk uke: Knife in the Water (1962)

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

25. April 2016, 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

To menn og én dame på en seilbåt: den perfekte oppskrift til et klassisk trekantdrama.

Vi åpner vår polske temauke med Polanskis berømte debutfilm som også regnes som en av hans beste. Når et ektepar halvt som en spøk inviterer en haiker med på seiltur blir resultatet en psykologisk thriller med dialog som stikker. Selv om filmens narrativ er enkelt har handlingen en konstant nerve som bygger seg opp med en voldsom intensitet. Dette oppnås mer på grunn av filmens knappe ressurser enn til tross for dem. At det meste av handlingen foregår på en seilbåt gir en nesten klaustrofobisk nærhet til filmens eneste tre skuespillere og deres rivende karakterutvikling. Kameraet fanger nådeløst opp menneskelig ydmykelse, frykt, seksuelle spenning og aggresjon mens de to mennene starter psykologisk krigføring om kvinnens oppmerksomhet.

In English:

Knife in the Water is Polanski’s first feature and also concidered one of his finest. Two men competes for a womans attention in an intense psychological thriller with sharp dialog and a mercilessly peering camera.

Skrevet av Sara Fiske

Fakta:

Regi: Roman Polanski
Årstall: 1962
Land: Polen
Format: DVD
Lengde: 94 min
Subtitles/undertekst: English/engelsk

Pris: 40,- / 60,- + kontingent 25,- (kontingent betales ved førstegangsbesøk og er semesterbasert)

Billetter kan kjøpes i døra.

Arrangør

Lokale

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund, Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer