Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

POESI i ORD & TONER - Per Christian Ellefsen, Lars A Kvistum og Kristin Sevaldsen

arrangementet ble avsluttet

POESI i ORD & TONER - Per Christian Ellefsen, Lars A Kvistum og Kristin Sevaldsen

Billetter fra 175,00 NOK

Sted

Dato

26. Januar 2020, 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Den velrennomerte skuespilleren Per Christian Ellefsen, sammen med de anerkjente musikerne Kristin Sevaldsen, saxofon og Lars A. Kvistum på piano har satt sammen en konsertforestilling hvor tekster av blant andre Lars Saabye-Christensen, Stein Mehren og Hans Børli’s blir satt i stevne med Sevaldsen og Kvistum’s vakre musikk. 

Poesi i Ord og Toner tar deg med inn stemningsfulle landskaper hvor du  kan senke skuldre og gi rom for både stille refleksjon, gjenkjennelse, smil og latter. Det musikalske lydbildet vil variere mellom akustiske instrumentalpartier i kombinasjon med elektroniske lydlandskaper.  Musikerne fremfører også noen av sine låter fra det kritikerroste albumet Acoustic. 26. januar 2020 skal de gjøre en konsertforestilling i den flotte Bø Kyrkje, noe de ser veldig frem til. Du er varmt velkommen med familie og venner. 

OM ARTISTENE:
Per Christian Ellefsen er fast ansatt på Nationaltheatret og er for mange best kjent fra den norske film triologien om Elling, etter Ingvar Ambjørnsen’s bok Brødre i Blodet.
Sevaldsen og Kvistum er begge freelance musikere med nasjonal og internasjonal turnebakgrunn og flere plateutgivelser bak seg. Kristin Sevaldsen har familie tilknytning til Bø, og gleder seg denne gangen spesielt til å spille for publikummet i bygda.

Hør Kristin & Kvistum’s ACOUSTIC på Spotify/Apple/Tidal

Arrangør

Kristin Sevaldsen er saxofonist, komponist og produsent som har flere plateutgivelser og konserter bak seg - både nasjonalt og internasjonalt. 

Lokale

Bø Kyrkje Kyrkjevegen 63, 3800 Bø i Telemark

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.