POESI i ORD & TONER - Per Christian Ellefsen, Lars A Kvistum og Kristin Sevaldsen

Kyrkjevegen 63, 3800 Bø i Telemark
26. Januar 2020, 19:00 - 20:00
Billetter 175,00 NOK - 275,00 NOK
Billetter 175,00 NOK - 275,00 NOK

Den velrennomerte skuespilleren Per Christian Ellefsen, sammen med de anerkjente musikerne Kristin Sevaldsen, saxofon og Lars A. Kvistum på piano har satt sammen en konsertforestilling hvor tekster av blant andre Lars Saabye-Christensen, Stein Mehren og Hans Børli’s blir satt i stevne med Sevaldsen og Kvistum’s vakre musikk. 

Poesi i Ord og Toner tar deg med inn stemningsfulle landskaper hvor du  kan senke skuldre og gi rom for både stille refleksjon, gjenkjennelse, smil og latter. Det musikalske lydbildet vil variere mellom akustiske instrumentalpartier i kombinasjon med elektroniske lydlandskaper.  Musikerne fremfører også noen av sine låter fra det kritikerroste albumet Acoustic. 26. januar 2020 skal de gjøre en konsertforestilling i den flotte Bø Kyrkje, noe de ser veldig frem til. Du er varmt velkommen med familie og venner. 

OM ARTISTENE:
Per Christian Ellefsen er fast ansatt på Nationaltheatret og er for mange best kjent fra den norske film triologien om Elling, etter Ingvar Ambjørnsen’s bok Brødre i Blodet.
Sevaldsen og Kvistum er begge freelance musikere med nasjonal og internasjonal turnebakgrunn og flere plateutgivelser bak seg. Kristin Sevaldsen har familie tilknytning til Bø, og gleder seg denne gangen spesielt til å spille for publikummet i bygda.

Hør Kristin & Kvistum’s ACOUSTIC på Spotify/Apple/Tidal

arrangementet ble avsluttet

POESI i ORD & TONER - Per Christian Ellefsen, Lars A Kvistum og Kristin Sevaldsen

Vis detaljer
Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post