PINNE FOR KVINESDAL

PINNE FOR KVINESDAL

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

7. April 2023, 21:00 - 15. April 2023, 02:00

Beskrivelse

SETT AV DATOEN FREDAG 7.APRIL!Vi gjentar suksessen fra ifjor med PINNE FOR KVINESDAL!AFTERSKI
: Klar til å ta en pinne for Kvinesdal? Her blir det høy partyfaktor!

I kveld er det den laidbacke stilen som gjelder: skidress/grilldress, skibriller/raskebriller eller no ant chill 😎

Nattens stemning sørger DJ RAYZ for, han har med seg det feteste av lys & lyd 💥🔊Her ville jeg vært tidlig ute, da det var fullstendig sprengt kapasitet ifjor. 🤩Premiering av feteste outfit 🏆Vi gleder oss til å sørge for suverene Cocktails, Musikk & Stemning 🕺💃

Lokale

Kroa Kvinesdal, Nesgata 36A, 4480 Kvinesdal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.