Pickling and Fermenting with Therese
Pickling and Fermenting with Therese
Sted
Dato
Beskrivelse
Therese has her own "kitchen garden" and tries to eat mostly homemade and local foods. There are many ways to preserve vegetables, fruits and berries. Pickling or fermenting is a returning trend. Our grand-parents used to make sure families had enough food in barrels and jars for entire winter. All the country have their special recipes and ways of doing, but basics are common.
Come along to learn from Therese's experience, share yours and get inspired.
We are happy to have this course arranged together with Ullandhaug Økologiske Gård using their's so good organic Cabbage and Beetroots. There will be other vegetables used to suppliment as well as useful tips on eating and combining the flavors in your everyday meals.
Price: 300 kr/pers and 200 kr/students. There is a maximum of 12 participants.
This price will cover ingredients and expenses related to the rental and organization of the event. Therese will be remunerated by "donation" after the course.
Arrangør
Lokale
Traktøren Kjøkkenutstyr Magasinblaa, Verksgata 2, 4013 Stavanger
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Pickling and Fermenting with Therese
Fra 200,00 NOK
Er du en arrangør?
Maksimer suksessen for ditt event med Billetto - billettplattformen som hjelper deg med å selge flere billetter, markedsføre, og spare tid.