skip to main content

Photoshop

Foto av Michael @ Unsplash
Foto av Eric Park @ Unsplash

Photoshop

Fra 0,00 NOK

Online arrangement

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Dato og tidspunkt: Mandag 15. november kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse:

Har du alltid vært fascinert av den fantastiske verdenen av anime? Har du lyst til å lære hvordan du kan skape dine egne anime-kunstverk ved hjelp av Photoshop? Da er dette arrangementet perfekt for deg!

Trond Andreas Espolin Johnson inviterer deg til en spennende klasse i Photoshop, der han vil lære deg alle triksene som profesjonelle anime-kunstnere bruker. Dette er en helt unik mulighet til å utvide dine kreative ferdigheter og ta dine kunstneriske evner til nye høyder.

I løpet av klasse vil du lære grunnleggende teknikker for å tegne og fargelegge fantastiske anime-figurer. Trond Andreas vil guide deg trinn for trinn gjennom prosessen, fra å skissere konturene til å gi liv til karakterene med lyse farger og detaljspesifikasjoner. Du vil også få tips om hvordan du kan legge til unike effekter og bakgrunner for å gi bildene dine ekstra dybde og spenning.

Dette arrangementet er åpent for alle nivåer, enten du er en nybegynner eller allerede har erfaring med Photoshop. Bli med og bli en del av det kreative anime-miljøet i ditt område!

Billettene for denne klassen er gratis, så ikke gå glipp av sjansen til å utvikle dine kunstneriske evner uten å bruke en krone. Merk av datoen i kalenderen din og møt opp med en åpen sinn og masse entusiasme.

OBS: Ta med din egen laptop med Photoshop installert, slik at du kan følge med på leksjonene. Vi ser fram til å se deg der!øst

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer