skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Pay to Breathe / Gutteband

arrangementet ble avsluttet

Pay to Breathe / Gutteband

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

13. April 2024, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Sub Scene inviterer til pønkaften med Pay To Breathe. Support: Gutteband og Wepsebol. Fri alder!


Pay to Breathe

I skjæringspunktet mellom skitten pønk og melodiøs pop punk finner vi punk-orkesteret Pay to breathe. Med tydelige røtter i norsk pønktradisjon, 90-tallsbølgen av melodiøs punk og Riot grrrl bevegelsen. Et hardtslående band som tørr å låte både rått og vakkert med tekster inspirert av livet, samfunnet og en god dose irritasjon.

Gutteband
Ingen sier "Gutteband"... enda! Tre unge damer fra Tønsberg spiller post-80-talls låvepunk på både norsk og engelsk. Gutteband er Live Nordli, Julia Steinsvik-Olsen og Ramona Lundbergs lockdownbarn som på kort tid har gått fra cover og jams til egne, vaskeekte rockelåter. Tekstene handler om 01-bussen, lugging, Doom-vitamin og andre koselige ting. Gutteband har spilt konserter i Tønsberg, Horten, Drammen, og til og med nådd hele veien innom hovedstaden på Øyanatt, lurt bandnavnet med på en og annen podcast, og nyter generelt livet på undergrunnsscenen med en bubble-tea. I skrivende stund jobber Gutteband i studio med en utgivelse som ventes på våren, og inntil da kan man høre på julelåta og debut-singelen deres "Next Christmas (Merry Fuxing Christmas)".

Wepsebol
Wepsebol består av fire jenter i alderen 15-17 år, fra Halden. De har kun spilt i noen få måneder, men har allerede rukket å spille en del konserter. Blant annet har de fått være support for Valentourettes på Aladdin Scene, og de skal snart i studio! Wepsebol tar inspirasjon fra band som Lucky Malice, The Christians og Hudkreft.


Arrangør

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer