PatentBænd på Høvleriet Pub

arrangementet ble avsluttet

PatentBænd på Høvleriet Pub

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

24. September 2022, 22:00 - 25. September 2022, 02:30

Beskrivelse

PatentBænd er et Norsk band, født i Odal`n, men med medlemmer bosatt over store deler av østlandet: Nord-Odal, Solør, Stange, Hamar, Ringsaker og Fjellhamar. Bandet har utallige spillejobber bak seg. Og har et rykte for forrykende steming, enormt publikumsfrieri og høy allsangfaktor. Musikerne har tidligere spilt i flere forskjellige sammensetninger og har masse erfaring fra flere sjangere som rock, pop og country.

- Vi startet PatentBænd i 2011 og har holdt det gående siden da. 10 års jubileet er dermed overstått men feiringen ble hindret av en viss pandemi, og da er det på sin plass med en skikkelig turné nå, sier vokalist Hege Cesilie Mobakk.

De har trukket fulle hus gang etter gang, alene men også sammen med band som Vassendgutane, Vamp og Too Far Gone

Bandets kassegitarist og medvokalist, Frode Johansen legger ikke skjul på at bandet henter sin inspirasjon fra den amerikanske musikkarven: «Vi digger artister som Garth Brooks, Tanya Tucker, Waylon Jennings, Kenny Chesney og Travis Tritt som naturligvis gjenspeiles i livematerialet vårt. Det er et stort og bredt publikum i Norge for denne sjangeren, selv om den kanskje ikke alltid er den som vinner mest oppmerksomhet i riksdekkende media, smiler han.

Bandets forrige singel «Glory Days Are Gone» slo godt an i blant publikum i Norge, men vant også spilletid i England, Nederland og USA.

- Det har vært litt utskifting av bandmedlemmer igjennom årene, men dagens besetning ser ut til å ha funnet hverandre musikalsk og ikke minst sosialt, sier bandets gitarist Bjørn Ivar Ørud; «Og det sosiale er viktigere enn man tror».

PatentBænd garanterer ekte countrysteming på sine konserter. Enten folk vil synge med, danse eller bare lytte til god musikk.


- Ja, vi er et FestCountry-band, men ingen tar fest så alvorlig som oss, avslutter bandet

PatentBænd er:
Hege Cesilie Mobakk – vokal 

Frode Johansen – vokal og gitar 

Bjørn Ivar Ørud – gitar
Marius Storbråten – trommer 

Espen Christensen - bass


E: booking@patentband.net W: www.patentband.net


Lokale

Høvleriet Pub Høvleriet Pub, Jernbanegata 12, 2150 Årnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.