parkour treninger 9-11 år mandager

parkour treninger 9-11 år mandager

Billetter fra 800,00 NOK

Sted

Dato

30. Januar 2023, 16:30 - 27. Mars 2023, 17:45

Beskrivelse

Hei! Vi starter opp mandagstreningene førstkommende mandag (30.Januar). Treningenen kommer til å gå fra 16:30 til 17:45 fram til påskeferien. Da er siste trening 27. Mars. Kurset legges ut offentlig på onsdag (25/01), så da er det mulig at det ikke er ledige plasser etter det. 


På disse treningene trener vi parkour. Det vil si at vi finner utfordringer i omgivelsene rundt oss, og trener på å bli bedre til å bevege oss på omgivelsene som man har rundt seg i hverdagen. Feks. Klatre over gjerder, hoppe mellom benker, klatre opp vegger osv.


Christopher Michael Vibe er hoved-trener på kurset og kan kontaktes på 46525122.


Vi ønsker å prøve et nytt konsept, som vi lurer på om noen foreldre ønsker å være med på. Da blir foreldren med som hjelpe-trener 2-3 ganger, samtidig som man får et lite kurs i hvordan fasilitere parkour-aktivitet.

Oppmøte:
30/01 Berg studentby (sit aktivitetshus)
06/02 Berg studentby (sit aktivitetshus)
13/02 Ilaparken (paviljongen)
20/02 vinterferie
27/02 Ilaparken (paviljongen)
06/03 Strandvei Park (lekeplassen)
13/03 Strandvei Park (lekeplassen)
20/03 Kristiansten Festningen (inngangen)
27/03 Kristiansten Festningen (inngangen)

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Berg Studentby, Odd Brochmanns veg 58, 7030 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.