Parkour Trening, Tirsdager 10 -14 år

Parkour Trening, Tirsdager 10 -14 år

Fra 1,500,00 NOK

Beskrivelse

Påmelding! Trykk på en dato på høyre siden for å få opp billetter.


Beskrivelse

Ukentlige parkour treninger som går Tirsdager fra den 22 August til den 24 Oktober, fra kl: 16:45 til 18:00. Dette kurset passer for alle ferdighetsnivåer. Det er viktig med klær etter vær og drikkeflaske.

Hva gjør vi på kurset?

På disse treningene jobber vi med forskjellige måter å leke og å bevege seg i omgivelsene sine. For eksempel, balanserer vi på gjerder, hopper fra en plass til en annen, og gjør akrobatiske bevegelser over objekter. Vi som holder på med parkour til vanlig er vandt til å finne bevegelsesgåter rundt oss i hverdagen, slik at vi feks. stopper på vei til jobb/skole å lærer oss en ny bevegelse. Dette er noe vi ønsker å vise til deltagerne slik at man muligens kan begynne å finne bevegelsesgåter i hverdagen. Vi gjør også mange leker på kursene, dette er varierende leker hvor vi utfordrer hverandre på bevegelser, og er med på å endre reglene på.


Hvor Skal du møte opp?

Det blir et nytt oppmøte sted nesten hver uke. Oppmøte stedene står i listen under. Kurset Starter og Avslutter altid på samme plass.

Oppmøter

22.aug - Dalen Aktivitetspark

29 aug - Sjokoladeparken

5 sep - Ila

12 sep - Bak Hovedbiblioteket

19 sep - Bak Trondhiem Torg

25 sep - Kalvskinnet

3 okt - Sjokoladeparken

10 okt - Dalen Aktivitetspark

17 okt - Bak Trondhiem Torg

24 okt - Ila

Trenerene på dette kurset er:

David Matic, 90712374

Alexander Vaags, 98629788

Informasjon angående kurset kommer over Mail, ved spørsmål ta kontoakt med trenerene over mending.

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ila, Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer