Parkour ØST for 9-11år

Parkour ØST for 9-11år

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

30. August 2022, 17:45 - 8. November 2022, 19:00

Beskrivelse

Vi har fått støtte fra Erasmus+, så alle billettene er gratis!


Ukentlige parkour treninger som går fra 17:45 til 19:00 Tirsdager 30.Aug-08.Nov 2022, untatt 11 Oktober. Alle plassene vi kommer til å besøke er øst for sentrum

Dette er for alle uansett ferdighetsnivå :D

På disse treningene jobber vi med forskjellige måter å leke og å bevege seg i omgivelsene sine. For eksempel, balanserer vi på gjerder, hopper fra en plass til en annen, og gjør akrobatiske bevegelser over gjerder. Vi som holder på med parkour til vanlig er vandt til å finne bevegelsesgåter rundt oss i hverdagen, slik at vi feks. stopper på vei til jobb/skole å lærer oss en ny bevegelse. Dette er noe vi ønsker å vise til deltagerne slik at man muligens kan begynne å finne bevegelsesgåter i hverdagen. Vi gjør også mange leker på kursene, dette er varierende leker hvor vi utfordrer hverandre på bevegelser, og er med på å endre reglene på.


Martin og Cedric er trenere på dette kurset

Oppmøtet er:

30. Aug Sirkusparken (den ligger rett ved Lade skole)

6. Sep Sirkusparken

13. Sep ringve park (oppmøtet er her Dropped pin
https://maps.app.goo.gl/jTz6)

20. Sep Ringve park

27. Sep (Valentinlyst senter(vi møter opp utenfor Scushi Elsykkel Valentinlyst, det ligger her:

https://maps.app.goo.gl/TTi9tF...)

4. Okt Valentinlyst senter

18. Okt Kristian stens festning (vi møter opp på parkeringsplassen)

25. Okt Kristian stens festning

1. November Berg studentby (vi møter opp ved Odd brochmans vei 58)

8. November Berg studentby


Her kan man se en video for å se mer av hva vi holder på med.

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Lade barneskole Lade barneskole, ladehammerveien, 7040 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.