Parkour Missions

arrangementet ble avsluttet

Parkour Missions

Sted

Dato

24. Juni 2022, 18:00 - 26. Juni 2022, 14:00

Beskrivelse

Velkommen til Parkour Missions!! (tidligere "Search and Enjoy")

Dette er et arrangement som passer for ALLE.


Eksempler på måter du kan delta er:

- Man kan komme innom 2-3 ganger iløpet av helgen for å hente et par utfordringern, og få noen tips angående et par teknikker, som man kan prøve selv om man aldri har gjort noe parkour, og bruker mesteparten av tiden sin i en sofa.

- Du kan komme sammen med familen, hvor minstemann får med noen utfordringer og den eldste får med noen andre, så går man en tur sammen, og ser om man kan klatre over det gjerder, eller hoppe fra steinen til stein osv.

- Eller man kan være med mesteparten av helgen, løse masse utfordringer, få tak i masse poeng, slik at man låser opp de villeste og vanskeligste utfordringene. Her har jeg noen juveler, som jeg vet at ingen innenfor parkour-miljøet i Trondheim har sett før ;)

Opplegget:

En eller flere av oss fra "Trondheim parkour" kommer til å være utstasjonert i ilaparken med over 150 forskjellige kort med utfordringer. Der plukker man opp 1-5 utfordring, og går får å prøve de. Om man greier en utfordring, får man poeng, som man kan bruke til å få tak i nye kort med utfordringer på. Kort som koster få poeng å få tak i er lette, imens de som koster mange poeng er vanskelige. Vi kommer til å være der slik at man kan lære parkour teknikker som man trenger for å løse en utfordring, eller om man bare har lyst til å lære noen kule teknikker.


OBS! Det blir litt vandring på egenhånd(Ilabekken, Ilsvikøra, og Hospitalsløkkan), så yngre deltagere vil kanskje ha med en voksen eller en venn.

OBS! kan være høyt vanskelighetsnivå for deltagere under 9 år

Vi kommer til å være der:

- Fredag 17. Juni 16:30-18:30

- Lørdag 10:00- 17:00

- Søndag 10:00- 14:00

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ilaparken Ilaparken, Unnamed Road, 7018 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.