Parkour mandager 13-17år

Parkour mandager 13-17år

Fra Gratis

Sted

Dato

28. August 2023, 18:00 - 6. November 2023, 19:30

Beskrivelse

Dette er gratis pågrunn av støtte fra Trondheim Kommune!

John- Gabriel (16), Sondre (16 han på bildet), Tom-Even (14), skal ta dere med rundt i byen for å klatre på ting, hoppe mellom ting og lære parkour-teknikker. Man trenger ingen ferdigheter for å bli med. Trenerne har god erfaring med å undervise parkour, så om du ikke har prøvd parkour før vil du få undervisning som om det er et kurs, helt til man vet hvordan det er å holde på med parkour. Tanken med disse treningene er at det etterhvert skal bli mer som et parkour- team /vennegjeng som trener sammen istedenfor at man "drar på en trening".

Man MÅ ikke melde seg på for å være med. Det vil si at man kan komme et par ganger for å prøve hvordan det er OG du kan invitere med kompiser på treningene om du vil :D


Her er oppmøtet

28. August Ilaparken https://goo.gl/maps/n3nTJ5aKtf...

4. September Ilaparken

Resten av Oppmøteplassene fram til sommeren kommer. (man kan også spørre trenerene om hvor det er neste gang.)

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ilaparken Lekeplass, Trondheim, Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer