Parkour lek/kurs, 8-10 år Lade

Parkour lek/kurs, 8-10 år Lade

Sted

Dato

9. August 2022, 09:00 - 12. August 2022, 12:30

Beskrivelse

Billetten til en verdi av 1050kr, er sponset av Trondheim kommune, derfor er det GRATIS! :D

"Sommer Parkour Kurs" 09:00-12:30, Er kurs/samling med planlagt leker, undervisning og aktiviteter. Vi starter med oppvarming og bli-kjent-leker (vi har mye fokus på å skape en god gruppedynamikk).Deretter deler vi gruppene i 2 og tar de med på forskjellige leker, undervisning, utfordringer og utforsker forskjellige plasser. Rundt 11 så møtes vi igjen og har matpause. Så bytter vi gruppene slik at den ene gruppen får gjennomføre aktivitetene den andre gruppen gjorde før pausen. Vi avslutter alltid på samme plass som oppmøtet. Det er viktig at deltagerne har med klær-etter-vær, en god matpakke og nok drikke.

Oppmøteliste blir tilsendt de som melder seg på, men alle plassene kommer til å være ved lade-området.

Vi kommer til å være 4 trenere tilstede. I tillegg så har vi invitert andre parkour- entusiaster til å delta som inspirasjonsdeltagere.


Om du ikke vet noe om oss kan du få litt innblikk på youtube-kanalen vår: https://www.youtube.com/channe...

Det kommer nok flere arrangementer for sommeren som du kan se ved å trykke på profilen her.

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Håkon magnussons gate, Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.