Parkour lek/kurs 8-10 år Ilaparken

arrangementet ble avsluttet

Parkour lek/kurs 8-10 år Ilaparken

Sted

Dato

22. Juni 2022, 09:00 - 24. Juni 2022, 12:30

Beskrivelse

Kurset til en verdi av 1050kr, er sponset av Trondheim kommune, derfor er det GRATIS! :D

Vi skal ha leker + å lære bort teknikker for å klatre i trær, hoppe over gjerder, balanser og lignende i Ila for de som er fra 8 til 10 år. Det er 11 plasser på arrangementet, og vi kommer til å være 2 trenere der.

Vi starter 09:00 og slutter 12:30 hver dag i Ilaparken

- Vi starter dagen med bli-kjent leker, og aktiviteter som skal gjøre ungene komfertable. (vi har mye fokus på å lage en god gruppedynamikk)

- Etter det så har vi første økt med å lære teknikker/ utfordringer, og parkour-leker.

- Så har vi en mat-pause.

- Så har vi en økt til med å lære teknikker/ utfordringer, og parkour-leker.

Med dette så ønsker vi å gi en god opplevelse, med mye aktivitet, lek og mestringsfølelse. Vi ønsker å åpne øynene for at det går an å bruke alle slags omgivelser som inspirasjon til lek, utforsking og trening. Vi ønsker å inspirere til en aktivitet, som er fri uten stramme rammer, og som man kan ta eierskap til selv.

Om du ikke vet noe om oss kan du bli bedre kjent ved å se litt på youtube kanalen vår https://www.youtube.com/channe...

Det kommer flere arrangementer i sommer, også for andre aldersgrupper, klikk på profilen vår for å se de.

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ilaparken Ilaparken, ilevollen 15, 7018 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.